Home | Alle producties | Speellijst | Paljassers | Geschiedenis | Lidmaatschap | Sponsors | Contact | Links
 
 
                                          Carry Goossens cowboy Conference ! (de eerste )   
vertolking :Carry Goossens & The Bobby Setter Trio
Paljas productie  ism Bobby Setter Productions en bvba Timing

Terug te boeken  vanaf februari   2016

 

Deze eerste cowboy-conference van Carry Goossens is terug te verkrijgen

Het is niet gemakkelijk om in Vlaanderen een cowboy te zijn... en Carry Goossens kan het weten!

Hij vertelt in zijn conference op een lichtvoetige manier hoe hij al sinds zijn geboorte met dat probleem worstelt.

Hij blikt terug op zijn jeugdjaren en op zijn verblijf in Amerika, zoekend naar de oorsprong van zijn liefde voor de Western sfeer en het cowboy leven. Bij momenten tart hij met zijn diepe stem de goden van de Country muziek, maar kan gelukkig op de stevige ondersteuning rekenen van enkele doorwinterde muzikanten van de Bobby Setter Band.

Een zalige  mix van heerlijke country muziek , stand-up humor, en biografische vertellingen !

cd verkrijgbaar 15 euro verzending inbegrepen

https://youtu.be/toeglg5eJiI      filmpje promo

Wil u dit stuk zelf organiseren zie contact

speellijst en reacties zie onder

Speellijst 2017-2018  Carry Goossens Cowboy conference (1ste) 
Datum   Uur Voorstelling  Plaats Reservatie
zaterdag

09/12/2017

14u00 Carry Goossens cowboy conference (1ste) zaal Forum Dorpsstraat 42 , 2590  Berlaar 0479 35 61 48 / info@hetvlammeke.be
           
wordt aangevuld          

 

Reacties

: Zaterdagavond een supergezellige avond gehad met de Cowboyconference, dit was echt een optreden dat af was. Een Carry Goossens die de hele zaal mee had, top muzikanten en top geluid en lichttechnieker. Jan Coremans KWB

Het was echt super !!

Alles is prima verlopen, de voorstelling was top en de mensen tevreden, dus iedereen happy :-) A. Collet Cultuur Schilde

Carry’s Cowboy conférence graaft op een pretentieloze, jongensachtige manier naar de wortels van Carry’s passie voor alles wat met cowboys te maken heeft: van Amerikaanse legendes als Johnny Cash en Willie Nelson tot Nationale vedetten die zijn adoratie voor het country genre mee in het zadel hielpen.

Passeren in galop de revue: Bobbejaan Schoepen , Bob Davidsen en Bobby Setter,  waarmee hij nog regelmatig de Amerikaanse Staat Wyoming opzoekt en die hij zelf omschrijft als “de Vlaamse Mel Gibson na een kookwas!”.

Op de hem typerende manier zoekt hij naar een evenwicht tussen cabaret en stand-up,  tussen eigenschappen van narratief theater en die van een broeierig concert.

Daardoor krijgt het publiek twee uur lang het beste van alle werelden: Goossens als acteur, komiek, verhalenverteller  en zanger. Zie daar het bewijs dat authentieke nummers en meeslepende covers ook zonder klassieke scholing naar de strot kunnen grijpen.

Carry’s cowboy conférence is het beklijvende resultaat van een lang rijpingsproces. Het is één van de weinige Vlaamse hommages dat country als muziekstroming ernstig neemt, de vertolkers van het eerste uur gepast huldigt en boeiend blijft als de gastheer een loopje neemt met de originele liedteksten. Hoed af voor Carry!

Peter Briers / GAZET VAN ANTWERPEN

 

 

 

 

                                                                     info@paljas.be | 03/888.22.60 | O3/281.15.00