Home | Alle producties | Speellijst | Paljassers | Geschiedenis | Lidmaatschap | Sponsors | Contact | Links
 
                                                           Double act
seizoen 2016-2017 laatste kans op boeking !!!

Auteur: Barry Creyton

Vertaling : Ruud De Ridder
Regie: Jeroen Maes
Vertolking: Myriam Bronzwaar en Erik Goris

Fotografie /ontwerp Francis Devolder

Een gescheiden koppel loopt elkaar na jaren (letterlijk) terug tegen het lijf. Een nieuwe start biedt zich aan, inclusief herinneringen, oude gewoontes en onvergetelijke sessies bij hun geschifte psychiater .

'Double act', een heerlijke relatiekomedie met Myriam Bronzwaar en Erik Goris in topvorm !

In Australië brak deze voorstelling alle kassa records ! Vele landen volgden , het stuk is ondertussen reeds in 20 talen vertaald ....

 

Wil u dit stuk zelf organiseren zie contact

speellijst en reacties zie onder

Speellijst Double act seizoen 2016-2017 (open voorstellingen)
zaterdag

15/10

20u00 Double Act C.C. De Beuk, Torhoutstraat 7, 8820 Kortemark 051 56 81 93
donderdag

20/10

19u30 Double Act cc de steiger Waalvest 1, 8930 Menen 0497/263.269
vrijdag

04/11

20u00 Double Act St Annazaal, Bambruggedorp, 9420 Erpe-Mere  053 62 60 54
dinsdag

21/02

14u30 Double Act CC De Borre. Speelpleinstraat 10. 3360 Bierbeek.

vlaams-brabant@neosvzw.be   0475/73.52.31

zaterdag

25/02

20u15 Double Act

CC Mortsel MLS schouwburg Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel

03 444 17 17- onthaal@mortsel.be

Stadsplein 2 (ter plaatse)

maandag

13/03

14u00 Double Act

CC De Stringe, Ommersheimplein 5, 8570 Anzegem ( Vichte)

056 68 82 50 of cultuur@anzegem.be

           
wordt aangevuld          
Reacties

Het was een schitterende voorstelling. Goede opkomst….Cc Puurs

 Ann Van Loock, Landelijke Gilden: "Ik vond de voorstelling echt super! Het was de moeite, veel gelachen. Iets wat zal aanslaan bij onze gilden, zeker en vast."

Hilde Van den Bogaert ,Lier: "Ik wilde je toch even laten weten dat we over de voorstelling "Double act" zeer tevreden waren; grappig, vlot, leuk decor, decorwissels, belichting, knap gespeeld. Een pluim voor acteurs, regie en niet in het minst voor de techniekers ."  

Erik DeJongh, cultuurraad Duffel: "Het was een zéér aangename ervaring : sprankelend gespeeld, goede en spitse teksten.In zekere zin ook voor heel velen herkenbaar.  Kortom : erg leuk en goed gebracht."

Swa Vandenbrul, mediawatcher: "Paljas Producties heeft met de relatiekomedie ‘Double act’ een nieuwe hit toegevoegd aan zijn al rijk gevulde palmares. De Engelstalige titel doet je misschien wat twijfelen, een bezoek te plannen aan deze voorstelling, maar zeker weten hij dekt de lading voor de volle honderd procent. George en Alexandra vormden ooit een huwelijkskoppel maar hun paden liepen helaas uit elkaar. Het gescheiden koppel loopt elkaar na enkele jaren terug letterlijk tegen het lijf. Een moeilijk moment dat al snel verandert in iets moois. Een herstart biedt zich aan, of m.a.w. ‘de dubbele act’, of een tweede bedrijf, wordt een feit. Voor het publiek staat de titel voor het dubbel genot dat de voorstelling hen oplevert.

‘Double act’ brengt een herkenbaar verhaal dat
de kleine dingen uit het dagelijkse leven wat uitvergroot. Natuurlijk zorgen ‘de grote zaken des leven’, deze die zich afspelen in de bedstee, voor het meeste animo. Al wist regisseur Jeroen Maes de valkuilen die zich al eens voordoen bij zulk een verhaal met veel bravoure te omzeilen

Op geen enkel moment verzandt de relatiekomedie in een platvloersheid. Ook de talrijke leuke vondsten qua decor en rekwisieten bezorgen de toeschouwer een aangename beleving. Voor het vuurwerk zorgen de beide spelers. Myriam Bronzwaar en Erik Goris speelden al eerder een ‘thuiselijk’ koppel in de bekende tv-soap. Het stel dat ze nu neerzetten lijkt er eentje dat naast de deur zou kunnen wonen of misschien nog sterker in de eigen levenssfeer. Maar dat wordt op zich dan weer niet zo graag wereldkundig gemaakt. De acteur en actrice zorgen ervoor dat je lacht met de vele akkevietjes, zijnde de gênante en rode oortjes-toestanden, die het leven wat pittiger maken. Het resulteert in een duidelijk merkbaar fenomeen: alleen maar gelukzalige gezichten aan de uitgang van de zaal. Een niet mis te verstane beoordeling!

Kort: In telegram stijl. Fijne relatiekomedie (PUNT) Sterk geacteerd (PUNT) Ticket kopen! (PUNT"

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                     info@paljas.be | 03/888.22.60 | O3/281.15.00